O nama

...za sve koji žele fotografije kao nezaboravne uspomene...

Vjenčanja i krštenje djeteta su jedni od najsretnijih trenutaka u životu svake osobe. Vjerujte nam, vidjeli smo ih mnogo! Ali takvi trenuci događaju se rijetko. No dozvolite nam da Vam pomognemo! Mi ćemo ovjekovječiti Vaše sretne trenutke kako bi ih mogli ponovno proživjeti kada god poželite.

Mi smo foto-video studio Popularis, tim iskusnih i školovanih fotografa i snimatelja koji znaju kako uhvatiti svaku Vašu emociju u bilo kojoj posebnoj prigodi. Svjesni smo da ne postoje dva ista vjenčanja, a krštenje Vašeg drugog djeteta neće biti jednako kao i ono prvog. I upravo zbog toga svakoj prigodi pristupamo individualno. Kroz razgovor s klijentima doznajemo njihove želje i očekivanja koje uz pomoć najsuvremenije opreme pretačemo u nezaboravne uspomene koje će Vas cijeli život vraćati u najsretnije trenutke.

Upravo zbog individualnog pristupa sa svakim klijentom razvijamo poseban odnos temeljen na povjerenju. Njihovo zadovoljstvo naš je ponos!


REFERENCE

Philips
Simulus grupa
Indonezisko veleposlanstvo
Plesna škola Jungla
Restoran Pyrus
Hotel Panonija

i još mnogi mladenci :)


VAŠE SLIKE U NAŠIM RUKAMA


Službeno o nama

Feltrin d.o.o. Zagrebačka 190, 44320 Kutina OIB: 7672425470, MBS: 080260428 Članovi uprave Vladimir Feltrin Radno vrijeme: Ponedjeljak – Petak 08:00 – 16:00 Feltrin društvo s ograničenom odgovornostću za trgovinu i usluge upisano je pri Trgovačkom sudu u Zagrebu – stalna služba u Sisku. Prema odluci člana društva o povećanju temeljnog kapitala od 16.12.1997.god. povećan je temeljni kapital sa 8,00 Kn za 17.992,00 Kn, na iznos od 18.000,00 Kn.